Reparații

Reparatii tamplarie la un simplu click

Intrucat dorim sa asiguram clientilor nostri solutii complete in domeniu, pe langa produsele comercializate stam la dispozitia acestora si cu reparatii termopane la cele mai inalte standarde!
Uzarea pieselor componente, exploatarea intensa si/sau incorecta a sistemelor sau accidentele neprevazute, toate acestea pot duce la aparitia problemelor in functionare, probleme care astfel vor impiedica sa va bucurati la maxim de toate avantajele termopanelor.

In aceste situatii, te poti baza pe sprijinul nostru in rezolvarea oricarei defectiuni; solutiile in materie de reparatii termopane pe care le oferim fiind customizate, adaptate nevoilor existente.

Lucrari profesionale de reparatii termopane

Pentru lucrarile de reparatii termopane dispunem de personal calificat, cu experienta in domeniu si know-how-ul operatiunilor de acest gen, rezultatele fiind intotdeauna pe masura asteptarilor: sisteme perfect functionale, ca noi! Punem accent pe calitatea serviciilor oferite pentru satisfacerea clientului nostru si speram intr-o viitoare, noua colaborare daca situatia o cere.

Reparam ferestre si usi cu geam termopan indiferent de natura tamplariei (PVC, aluminiu sau lemn stratificat), tipul acestora (simple sau duble) si sistemul de deschidere/inchidere cu care sunt prevazute. Raspundem cu promptitudine si seriozitate solicitarilor de acest gen si acceptam orice provocare in domeniu.

 

Reparatii termopane: exemple de interventii

Mai jos aveti cateva exemple de lucrari pe care le efectuam si pentru care ne puteti solicita cu incredere:

  • reparare sisteme de inchidere;
  • inlocuirea sticlei crapate sau sparte;
  • reparare balamale;
  • inlocuire garnituri in cazul unei etansari defectuoase;
  • montaj sistem oscilobatant;
  • inlocuirea feroneriei;
  • schimbarea modului de deschidere;
  • montaj plase insecte, orice model.

Acestea reprezinta doar o parte din ceea ce echipa noastra este capabila sa execute la standarde inalte de calitate. Dispunem de componente, elemente de feronerie si piese de schimb intr-o gama completa, asadar nu va punem pe drumuri in cautarea produsului potrivit.

Ne deplasam direct la domiciliul sau sediul clientului si rezolvam pe loc orice problema! In cazul defectiunilor majore sau mai complexe, asiguram un timp redus de executie si solutionare astfel incat sa nu cauzam deranj mai mult decat este necesar.

Reparatii termopane in Bucuresti si Ilfov

Costurile serviciilor pot varia in functie de complexitatea lucrarilor si timpul efectiv petrecut pentru ducerea la bun sfarsit si cu succes a acestora. Va garantam preturi corecte, competitive pe piata de profil din capitala, serviciile noastre fiind accesibile oricui.

De asemenea, pe langa reparatii termopane, echipa noastra de specialisti se ocupa inclusiv si de montajul corect si estetic al produselor. Pentru o eventuala colaborare, detalii suplimentare legate de servicii, intrebari sau oferte personalizate de pret, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cu interes solicitarile si va oferim unele dintre cele mai bune servicii in domeniu.

Serviciile de reparatii termopane se adreseaza in mod special clientilor din Bucuresti si zonele limitrofe de pe raza judetului Ilfov, persoane fizice si juridice deopotriva.

De ce sa ne alegeti pe noi ca si furnizor de solutii pentru problemele pe care le intampinati? Simplu: intrucat astfel aveti garantia colaborarii cu un adevarat profesionist in domeniu, care va asigura reparatii termopane la un raport excelent calitate-pret!