Plase insecte

Plase de insecte pliabile pentru orice dimensiune

Cu siguranta, multi dintre noi consideram ca plasele pentru insecte sunt cea mai buna inventie de pana acum. Odata cu venirea primaverii “musafirii nepoftiti” isi fac aparitia. De cate ori nu ne-am confruntat cu o bucatarie plina cu insecte, de care am scapat cu greu si am apelat la tot felul de substante pentru a le combate?!

Punctul forte al plaselor pentru insecte este faptul ca se pliaza dupa orice dimensiune. Pot fi folosite atat la geamuri, cat si la usi, dandu-le acestora un aspect placut. Acestea contribuie si la decorul locuintei dumneavoastre, fara a-si pierde functia de baza: aceea de a o proteja de insecte.

Va recomandam plasa de insecte si pentru protectia animalelor de companie

Plasele de insecte sunt renumite si pentru functia lor din timpul verii, atunci cand dorim sa aerisim, insa insectele doresc sa se strecoare in interiorul locuintei. Totodata, acestea au rol de aparare. Daca avem animale de companie, cum ar fi pisicile, cu o plasa de insecte putem linistiti lasa geamurile deschise, fara a ne ingrozi de accidentele care se pot intampla.

Exista plase pentru insecte, care se pot monta fix, cu balamale si exista plase pentru insecte care se pot monta cu rulou si pot fi colorate cu diverse modeluri. Acestea pot fi montate pe orice tip de material, oferind incaperii un aspect placut. Desigur, exista o varietate de optiuni pentru a decora o plasa pentru insecte, din care clientii pot alege, astfel incat aceasta sa se potriveasca perfect cu decorul .

Cu o plasa de insecte interiorul locuintei dumneavoastra va fi ferit de tantari si alte insecte, care v-ar putea strica buna dispozitie.