Montaje

Montaje de tamplarie la cele mai inalte standarde

Dispunem in acest sens de echipe calificate pe care le trimitem pe teren ori de cate ori sunt necesare lucrarile de montaj termopane, indiferent ca vorbim de usi sau ferestre.

Clientii nostri au parte de un pachet complet de solutii ce cuprinde comanda termopanelor cu dimensiunile potrivite, respectiv tipul de tamplarie preferat, si ulterior montarea lor la adresa specificata, in cel mai scurt timp posibil.

Parte din solutiile in domeniul ferestrelor si usilor cu profile din PVC, aluminiu si lemn stratificat, Societatea Rometale asigura montaj termopane atat clientilor din Bucuresti, cat si celor din zonele limitrofe ale capitalei.

Importanta montarii termopanelor intr-un mod profesionist

Termopanele sunt apreciate si implicit folosite in amenajari datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera, iar aici amintim de izolatia termica si fonica, durata mare de viata, rezistenta la variatiile de temperaturi si conditiile meteo nefavorabile, protectia antiefractie, intretinerea usoara si lista poate continua. Sunt prima alegere a marii majoritati, devenind practic un element de amenajare reper al societatii moderne.

Pentru a ne bucura de toate beneficiile mentionate exista insa o regula, si anume montarea termopanelor intr-un mod profesionist, sarcina ce le revine intotdeauna specialistilor in astfel de lucrari.

Un montaj termopane ca la carte reprezinta in primul rand garantia unei exploatari corecte, de lunga durata a sistemelor. Acesta asigura deschiderea/inchiderea usoara si silentioasa a ferestrelor si usilor, fixarea corecta a profilelor in golul zidului si respectarea cronologica a etapelor pe care o astfel de lucrare le presupune.

In acelasi timp, un montaj termopane perfect nu prezinta defecte de natura estetica, rezultatul fiind unul placut si din acest punct de vedere.

Montaj termopane ca la carte, marca Rometale!

Acum ca te-ai convins de importanta pe care montajul o joaca in exploatarea fara probleme a termopanelor, este esential sa stii ca intotdeauna te poti baza pe specialistii nostri pentru servicii de acest gen la cele mai inalte standarde.

Alcatuita din personal instruit in domeniu si cu experienta in lucrarile de montaj termopane, echipa noastra iti sta la dispozitie oricand cu solutii eficiente si personalizate, in functie de tipul produselor comandate.
Montam usi si ferestre termopan la domiciliul sau sediul clientului, asiguram promptitudine in onorarea solicitarilor si garantam pentru calitatea operatiunilor efectuate. Ne recomanda experienta in domeniu, numarul mare de lucrari realizate pana in prezent precum si portofoliul bogat de clienti multumiti, portofoliu care in cele din urma reprezinta cea mai buna carte de vizita a unei firme.

Prin intermediul serviciilor de montaj termopane, ne asiguram ca te bucuri la maxim de produsele comandate si ca acestea iti ofera intreaga serie de avantaje mentionate mai sus.

Alte servicii conexe cu care firma noastra iti sta la dispozitie sunt cele de reparatii a usilor si ferestrelor termopan. De asemenea, oferim consultanta de specialitate in alegerea celor mai bune profile si tipuri de sticla pentru satisfacerea pe deplin a cerintelor si nevoilor existente.

Pentru detalii suplimentare sau eventuale solicitari de montaj termopane, te invitam sa folosesti una din modalitatile de contact disponibile pentru a intra in legatura cu specialistii companiei.